Malatyalı iş adamı Vahap Küçükten öğrencilere

Malatyalı iş adamı Vahap Küçükten öğrencilere yardım


MALATYA (A.A) - Malatyalı iş adamı Vahap Küçük tarafından Battalgazi ilçe merkezi, belde ve köylerde eğitim gören öğrencilere ayakkabı, kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı.
     Yardım malzemelerinin teslimi için Kızılay Battalgazi Şubesi önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Türk Kızılayı Battalgazi Şubesinin organizasyonuyla yardımda bulunan iş adamı Vahap Küçüke teşekkür etti.
     Yardımlaşmanın toplumda birlik ve beraberliği sağlayan bir unsur olduğunu vurgulayan Karabulut, özellikle öğrencilere yapılan yardımların geleceğe yapılan yardımlar mahiyetine geçtiğini kaydetti. Karabulut, iş adamı Küçükün yaptığı yardımın diğer iş adamlarına da örnek olmasını istedi.
     Türk Kızılayı Battalgazi Şube Başkanı Atilla Karataş da din, dil, ırk, millet ve renk farkı gözetmeksizin 144 yıldır faaliyet gösteren Türk Kızılayının sadece kara gün dostu değil her zaman insanlığın emrinde olduğunu vurguladı.
     İlçede yaklaşık 2 aydır faaliyette olduklarını hatırlatan Karataş, 24 çocuğu sünnet ettirdiklerini, Afgan mültecilere 222 parçadan oluşan ayakkabı, giysi paketleri verdiklerini belirterek, toplam 8 bin 500 kişiye çeşitli yardımlar yaptıklarını kaydetti.
     Konuşmaların ardından yardım paketleri, 7 bin 500 öğrenciye ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi. Törene, Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Dr. Ali Yalçın ve okul müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyalı iş adamı Vahap Küçükten öğrencilere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER