Maliye Bakanı Şimşek:

Maliye Bakanı Şimşek: İnşallah Ramazan ve bayram vesilesiyle kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz güçlenir


BATMAN (A.A) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İnşallah Ramazan ve bayram vesilesiyle kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz güçlenir dedi.
     Batmandaki temaslarını sürdüren Şimşek, eşi Esra Şimşek, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Ahmet Turhan, Gercüş Kaymakamı Halit Mengi, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ile Gercüş ilçesindeki ev ziyaretlerinin ardından Kayapınar Belde Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Abdulmuttalip Bademci ile görüştü.
     Bademciden beldedeki çalışmalarla ilgili bilgi alan Şimşek, burada yaptığı açıklamada, Kantar Köprüsünün yapım çalışmalarına başlanmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
     Şimşek, köprünün yapımı ile Batman Kayapınar beldesi arasındaki mesafenin yarıya yarıya düşeceğini ifade ederek, Bademcinin hazırladığı projeler için destek sunacaklarını belirtti.
     Belediyeden ayrılan Şimşek, beldedeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek hediyeler verdi.
     Ev ziyaretleri sırasında etrafını saran çocuklara oyuncak dağıtan Şimşek, daha sonra Kayapınar yolu üzerinde yapımı tamamlanan Şeyh Halil Hamidi Kuran Kursunu ziyaret etti.
     Daha sonra Gercüş ilçesine geçen Bakan Şimşek, Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde düzenlenen iftara katıldı.
     Şimşek, yemekte yaptığı konuşmada, Ramazanın ülkemiz ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.
     Ülkeyi daha da ileriye götürmek için çalıştıklarını ifade eden Şimşek, İnşallah Ramazan ve bayram vesilesiyle kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz güçlenir. Bizler sizlerin hizmetindeyiz. Gercüşü, Kayapınarı, Batmanı, tüm bölgemizi ve ülkemizi daha da ileriye götürmek için elimizden geldiğince çalışıyor, çabalıyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. Önemli olan kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz ve bu yöndeki çalışmalarımızdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci - İbrahim Torlak / Sema Kaplan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Maliye Bakanı Şimşek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER