Malkarada yangın

Malkarada yangın -Bir tekstil fabrikası ve kereste imalathanesinde hasara yol açan yangın söndürüldü -Yangın nedeniyle ilçeye 4 saat süreyle elektrik verilemedi


TEKİRDAĞ (A.A) - Malkarada bir tekstil fabrikası ve kereste imalathanesinde hasara yol açan yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle ilçeye yaklaşık 4 saat süreyle elektrik verilemedi.
     İlçenin Keşan yolu üzerindeki minibüs duraklarında başladığı bildirilen yangın, yakınındaki tekstil atölyesi ve kereste imalathanesine sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla büyümeden söndürüldü.
     Tekstil fabrikası ve kereste imalathanesinde maddi hasara yol açan yangın nedeniyle, Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Birol Kaya, Emniyet Müdürü Behçet Alkan da yangın söndürme çalışmalarını takip etti.
     Kaymakam Kadiroğlu, burada yaptığı açıklamada, Yangına, ilk edinilen bilgilere göre bir uçurtma neden olmuş. Elektrik trafosunu patlatmış. Kopan elektrik telleri de kuru otları ve akabinde bıçkı atölyesindeki kuru odunları tutuşturmuş diye konuştu.
     Yangın nedeniyle ilçeye yaklaşık 4 saat süreyle elektrik verilemedi. Onarım çalışmalarının ardından tekrar ilçeye elektrik verilmeye başlandı.
    
     Muhabir: Alper Eral
     Yayıncı: Neşat Ergül

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER