Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli:

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli: -"Takım olarak ligi tamamladığımız noktadan daha iyi yeri hak ediyorduk ancak şans faktörü bizden yana olmadı"


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, takım olarak ligi tamamladıkları noktadan daha iyi yeri hak ettiklerini ancak şans faktörünün yanlarında olmadığını söyledi.
     Ligi 9. sırada tamamladıklarını hatırlatan Şehirli, sezona iyi başlayamadıklarını, ilk 11de oynayabilecek birkaç oyuncunun uzun süreli sakatlık yaşadıklarını belirtti.
     İlk devrenin ardından transfer yaptıklarını ifade eden Şehirli, "Ligin devre arasında toparlamak amacıyla transferler yaptık ama olmadı. Futbolda biraz da şansa ihtiyaç vardır. Biz şampiyon olan Aydınsporu mağlup ettik, play-offa kalan takımlardan çok iyi puanlar aldık. Ligin alt sıralarında yer alan takımlara hiç beklemediğimiz şekilde inanılmaz puanlar verdik. Bundan dolayı şans bizimle değildi" dedi.
     Şampiyonluk hedeflerinden son 7-8 hafta kala uzaklaştıklarını anlatan Şehirli, şöyle konuştu:
     "Bütün bunlara rağmen çok mücadele ettik. Yine de Evrensekispor, ligin seyir zevki veren en yüksek 3 takımı arasındadır. Takım olarak ligi tamamladığımız noktadan daha iyi yeri hak ediyorduk ancak şans faktörü bizden yana olmadı. Önümüzdeki sezon için takımın iskeletini bozmadan yeni transferlerle şampiyonluk hedefiyle yola çıkacağız. Manavgatın tek takımı olduğumuz bilinciyle mücadele edeceğiz. Kulüp olarak bu sorumluluğumuzun farkındayız."
     Şehirli, 15 Hazirandan itibaren yeni sezon için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER