Manavgat polisinden öğrencilere kırtasiye yardımı

Manavgat polisinden öğrencilere kırtasiye yardımı


ANTALYA (A.A) - Manavgatta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından 75. Yıl İlköğretim okulu öğrencilerine hayırseverler tarafından hazırlanan kırtasiye yardımı ulaştırıldı.
     Güvenli okullar projesi kapsamında yapılan kırtasiye yardım törenine İlçe emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Okul Müdürü Faruk Karcı, polisler ve öğrenciler katıldı.
     Törende konuşan Emniyet Müdürü Taşkıran, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Taşkıran, öğrencilere öğretmenlerinden sonra en yakın kişilerinin polis abla ve ağabeyleri olduğunu belirterek, çam sakızı çoban armağanı hediyeler vermek istediklerini söyledi.
     Güvenli Okullar Projesi ve Polis Abi ve Polis Abla projesinin Manavgatta 23 okulda 46 polis memuru ile uyguladığını kaydeden Taşkıran, okullarda bir sorun olduğu zaman direkt görevli polis memuru arkadaşlarla irtibata geçiliyor. Görevli arkadaşlar okul yönetimi, aileleri ve öğrencilerle sürekli diyalog halindeler. Burada amacımız okullarda sorun yaşandıktan sonra ekip gitmesi değil, görevli arkadaşlarımızın sorunları yerinde tespit ederek sıkıntı yaşanmadan çözmesidir dedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç ise polisin olay olduktan sonra müdahale bulunmasının kanıksanmış bir durum gibi algılanmasına rağmen olay yaşanmadan önce önlemede önemli rol aldığını söyledi.
     Toplumun asayiş ve güvenliğini sağlamada polisin önemli bir rol ve işleve sahip olduğunu dile getiren Kılıç, polislerin ziyaretlerinin yıl içerisinde sürekli devam etmesini dilediklerini söyledi.
     Kılıç, yardımlar için emniyet teşkilatına teşekkür etti.
     Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından 75. Yıl İlköğretim Okulu, 60. Yıl İlköğretim Okulu ve Milli Egemenlik İlköğretim Okuluna toplam bin 350 paket kırtasiye yapıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat polisinden öğrencilere kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER