Manisada trafik kazası

Manisada trafik kazası -Turgutlusporlu futbolcuların içinde bulunduğu otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutlusporun kaptanı Raşit Sevindir ile takım arkadaşı İbrahim Hırçının içinde bulunduğu otomobilin çarptığı motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre Turgutlusporun kaptanı Sevindir yönetimindeki 34 SHL 74 plakalı otomobil, Turgutlu ilçesi Uçaklı Kavşağından şehir içine girmek isterken, Ankara-İzmir E96 karayolu üzerinde seyreden Ahmet Akaslan (21) yönetimindeki 45 ZA 0321 motosiklet ile çarpıştı.
     Kazada motosiklet sürücüsü Ahmet Akaslan ve motosikletin arkasındaki Gökçe Yıldırım (17) yaralandı. Turgutlusporlu futbolcular Sevindir ve Hırçın ise kazayı yaralanmadan atlattı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü.
     Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Turgutluspor kaptanı Raşit Sevindir ise ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.
     Kazanın kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Manisada trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER