Manisadaki kadın cinayeti

Manisadaki kadın cinayeti -Turgutlu ilçesinde eşi tarafından sokakta bıçakla öldürülen kadının cenazesi, Kütahyanın Gediz ilçesinde toprağa verildi


KÜTAHYA (A.A) - Manisanın Turgutlu ilçesinde, tartıştığı eşi tarafından sokakta bıçakla öldürülen Gülcan Çnin (38) cenazesi, Kütahyanın Gediz ilçesinde toprağa verildi.
     Kütahyanın Tavşanlı ilçesinde bir kömür madeninde çalışan eşi Musa Ç. tarafından öldürülen kadının cenazesi, yakınlarınca İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, Gediz ilçesine bağlı Gökler beldesine getirildi.
     Cenaze, helallik alınması için Kuzey Mahallesindeki baba evinin önüne konuldu. Bu sırada, Gülcan Çnin babası Mustafa E. (61) ve annesi Nazife E. (54) ile kızı H.Ç. (17) ve 13 yaşındaki ikiz çocukları A.Ç. ve S.Çnin ağladığı gözlendi.
     Daha sonra Güney Mahallesi Camisine getirilen cenaze, burada akşama doğru kadının yakınları ve belde halkının katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında defnedildi.
     Yiğitler Mahallesi Harekatı Milliye Sokakta dün, Musa Ç, tartıştığı eşi Gülcan Çyi sokak ortasında darbetmiş, daha sonra kaçmaya başlayan kadını yakalayarak 3 yerinden bıçaklamıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Gülcan Ç. yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Manisadaki kadın cinayeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER