Manisa şehir çöplüğündeki yangın

Manisa şehir çöplüğündeki yangın -Belediye Başkanı Cengiz Ergün: -Sözün bittiği yerdeyiz maalesef


MANİSA (A.A) - Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa şehir çöplüğünde çıkan yangınla ilgili, Sözün bittiği yerdeyiz maalesef dedi.
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgut Özal Mahallesi üst kısmında bulunan Manisa Belediyesi Katı Atık Depone Alanında metan gazı sıkışması sonucu çıkan yangınla ilgili bölgede inceleme yaptı.
     Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sözün bittiği yerdeyiz maalesef. Manisanın yıllardır kanayan yarası, acı bir gerçek, Manisanın ayıbı. Amacımız, başlattığımız süreci hızlandırarak bir an önce Manisaya yakışan bir çöp sahası kazandırmak. Maalesef yine gazın birikiminde kaynaklanan bir yangın. Rüzgarın pozisyonu sebebiyle dumanın bütün şehre sıkıntısı var. Bütün duman kentin içerisinde dedi.
     Çöplüğün bitişiğinde bulunan Turgut Özal Mahallesinde yangın nedeniyle tahliyenin söz konusu olmadığını belirten Ergün, yangının yaklaşık bir hafta sürmesini beklediklerini, ilk 3 gün devamlı soğutma çalışmalarının süreceğini söyledi.
     Ergün, çöplük alanında 2009 ve 2011 yıllarında da yangınlar yaşandığını hatırlatarak, Yangının ormana çok yakın bir bölgede olmasınından kaynaklanan sıkıntılar var. Arkadaşlarımız gerekli önlemleri alıyor. Hepimize geçmiş olsun dedi.
     Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Seyhan Kurtman
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Manisa şehir çöplüğündeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER