Manisasporda, Karşıyaka maçı hazırlıkları

Manisasporda, Karşıyaka maçı hazırlıkları -Teknik direktör Reha Erginer: Ege derbisine yakışacak bir ortam diliyoruz


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligin ilk haftasında Karşıyaka ile mücadele edecek Manisasporda teknik direktörü Reha Erginer, Ege derbisine yakışacak bir ortam diliyoruz dedi.
     Reha Erginer, 27 Ağustos Pazartesi günü oynayacakları Karşıyaka maçının hazırlıklarını 3 puan hedefiyle Tarık Almış Tesislerinde sürdürdüklerini, takımın ideal 11ini taktik çalışmalarında belirlemeye çalıştığını ifade etti.
     Uzun bir çalışma dönemi geçirdiklerini, hazırlık maçlarıyla puan maçlarının birbirinden farklı olduğunu futbolculara anlatmaya çalıştığını dile getiren Erginer, şöyle konuştu:
     Liglerin ilk müsabakalarının zor olduğunun bilincindeyiz. Lige hazırız dememiz mümkün değil. Çünkü genç bir kadroyuz ve gelişimimiz lig boyu sürecek. Bu lig maçları sürdüğü müddetçe genç kadrolarda gelişim devam eder. Ama lig maçını kaldırabilecek güçteyiz. Karşıyaka iyi bir ekip, köklü bir takım ve tecrübeli futbolcuları var. Camiası çok büyük, öncelikle tribündeki 12. adamları çok güçlü. Alsancak Stadında nasıl bir ortamda mücadele edeceğimizi biliyoruz. Futbolcularıma da bu atmosferi anlatıyorum, ancak her şeyin sahada olması ve bitmesi taraftarıyız. Mücadele sahada başlayıp, sahada bitmeli. Ege derbisine yakışacak bir ortam diliyoruz. Biz sahaya 3 puan için çıkacağız.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Manisasporda, Karşıyaka maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER