Manisaspor Basın sözcüsü Kadayıfçılar:

Manisaspor Basın sözcüsü Kadayıfçılar: Takım, 2 Temmuzda top başı yapacak. İki ayrı etaplık Ankara kamp programı 31 Temmuzda sona erecek


MANİSA (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Manisasporun Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, takımın 2 Temmuzda top başı yapacağını, iki ayrı etaptan oluşan Ankara kamp programının 31 Temmuzda sona ereceğini söyledi.
     Hakan Kadayıfçılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tarık Almış Spor Tesislerinde 2 Temmuzda bir araya gelecek takımın 5 gün tesislerde çalışma yapacağını anlattı.
     Buradaki çalışmaların ardından Kızılcahamama gideceklerini kaydeden Kadayıfçılar, Takım, 2 Temmuzda top başı yapacak. 7 Temmuz ile 20 Temmuz arasında Kızılcahamamda yapılacak ilk etap kampın ardından 3 gün kampa ara vereceğiz. Ardından ikinci etap Kızılcahamam kampımız başlayacak. İki ayrı etaplık Ankara kamp programı 31 Temmuzda sona erecek diye konuştu.
     Dış transferde Tavşanlı Linyitspor ile sözleşmesi sona eren İsmail Dinler ile sözleşme imzaladıklarını, iç transferde ise Murat, Hikmet ve Tuncay ile sözleşme yenilediklerini ifade eden Kadayıfçılar, Klukowski ve Makukula ile görüşmelerimiz devam ediyor. Akaminko ve ve Hüseyin Toka çok iyi bir teklif gelmesi durumunda değerlendireceğiz dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Manisaspor Basın sözcüsü Kadayıfçılar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER