Manisasporlu savunma oyuncusu İsmail Dinler:

Manisasporlu savunma oyuncusu İsmail Dinler: Rahatlıkla play-offa kalabiliriz


MANİSA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Manisasporun defans oyuncusu İsmail Dinler, Rahatlıkla play-offa kalabiliriz dedi.
     İsmail Dinler, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında ligde genç bir kadroyla mücadele edecek olmalarını avantaj olarak gördüğünü, ligin kuvvete dayalı bir lig olduğunu kaydetti.
     Gençlerin göstereceği performansın kendilerinin daha iyi yerlere taşıyacağını kaydeden İsmail Dinler, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Takımımızdaki gençlerin her biri ayrı değer. Bana göre play-offa rahatlıkla kalabiliriz. Genç olmamız kimseyi aldatmasın. Orta sıralara ya da küme düşmemeye kurulmadı bu takım. Uzun yıllar 1. Ligde mücadele ettim artık Süper Ligde forma giymek istiyorum. Bu yüzden Manisasporu seçtim. Manisaspor formasıyla elbet bir gün Süper Ligde oynayacağıma inanıyorum.
     İsmail Dinler, yaşadığı sakatlık nedeniyle hazırlık maçlarında forma giyemediğini belirterek, Hazırlık maçlarının bizim için skor bakımından bir önemi yok. Önemli olan oyun şablonumuzun oturmasını sağlamak. Hocamız her oyuncuyu maçlarda deniyor. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görüp, onları kapatmak için çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Manisasporlu savunma oyuncusu İsmail Dinler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER