Mardin Belediye Başkanından, Meram Belediye Başkanı

Mardin Belediye Başkanından, Meram Belediye Başkanı Kalaycıyı ziyaret


KONYA (A.A) - Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycıyı ziyaret etti.
     Mevlananın 739. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinlikleri için Konyaya gelen Başkan Ayanoğlu, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycıyı makamında ziyaret etti.
     Meram Belediyesinin kardeş belediyeleri arasında Mardin Belediyesinin de bulunduğunu belirten Başkan Kalaycı, Bu kapsamda Meram Belediyesi olarak Mardine güzel bir park yapacağız. Proje çalışmaları tamamlandı. Şeb-i Arus için Konyaya gelen kardeş belediyemizin başkanını burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi.
     Mardin Belediye Başkanı Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu da kardeş şehir ilişkileri kapsamında Meram Belediyesi ile güzel işbirliklerinin olduğunu söyledi.
     Meram Belediyesinin Mardine güzel bir park kazandırarak Konyanın, Meramın adını Mardinde duyuracaklarını dile getiren Ayanoğlu, Başarılı çalışmalarından dolayı meslektaşımı kutluyorum diye konuştu.
     Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, meslektaşına tarihi Sahib-i Ata Camiinin maketini hediye etti. Konuk başkan da Kalaycıya, el işçiliğiyle yapılmış fincan takımı hediye etti.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Mardin Belediye Başkanından, Meram Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER