Mardin Belediyegücüspor Kulübünden belediyeye ziyaret

Mardin Belediyegücüspor Kulübünden belediyeye ziyaret


MARDİN (A.A) - Kahramanmaraşta yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında 1 altın ve 2 gümüş madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü olan Mardin Belediyegücüspor takımı heyeti Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlunu ziyaret etti.
     Şampiyonada 1 altın, 1 gümüş madalya kazanan Seyfullah Karadeniz ile 1 gümüş madalya kazanan Harun Tuğanın da aralarında bulunduğu takım, Belediye Başkanı Ayanoğlu ile makamında görüştü. Ayanoğlu, kazanılan başarıdan büyük onur duyduğunu belirterek, sporcuları tebrik etti.
     Takıma desteklerinin süreceğini ifade eden Ayanoğlu, Şehrimiz adına bu kardeşlerimize verdiğimiz destek devam edecek dedi.
     Güreşçilerden Harun Tuğan, Başkan Ayanoğlunun her zaman desteğini gördüklerini ifade ederek, başarılarında belediye başkanının da büyük katkısı olduğunu söyledi.
     Mardin Belediyegücüspor Kulübündeki iki sporcu takım sıralamasında topladıkları puanlarla Mardine üçüncülük kupası kazandırmış, alınan bu sonuçlardan sonra her iki sporcu 24 Şubatta Ankara Elmadağda başlayacak olan milli takım kampına davet edilmişti.
    
     Muhabir: Abdülhalim Çelik / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Mardin Belediyegücüspor Kulübünden belediyeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER