Markalar Zirvesinin bu yılki teması Fark

Markalar Zirvesinin bu yılki teması Fark Yaratanlar -ANGİAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Markalar Zirvesinin teması Fark Yaratanlar olarak belirlendi


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Markalar Zirvesinin teması Fark Yaratanlar olarak belirlendi.
     ANGİADdan yapılan yazılı açıklamada, bu yıl üçüncüsü 28 Martta düzenlenecek zirvenin geniş kapsamlı olacağı belirtilerek, zirveye iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katılmasının beklediği kaydedildi.
     Ankaranın marka değerini arttırmak ve kente değer katan önemli yerli markaları dünyayla buluşturmak amacıyla düzenlenen zirvenin bu yıl ki temasının Fark Yaratanlar olarak belirlendiği bildirilen açıklamada, ANGİAD Başkanı Abdullah Değerin etkinliğe dair şu ifadelerine yer verildi:
     Ankara, yalnızca siyasetin değil, pek çok sektörde markaların da başkentidir. Savunma sanayide, teknokentlerde, Ar-Ge ve bilimsel çalışmalarda akla gelen ilk şehir Ankaradır. Savunmadan makine sanayine, havacılıktan sağlığa kadar Türkiyenin en büyük markalarının ev sahipliğini yapan kentiz. Ancak markalaşmanın yalnızca belli başlı sektörlerde değil, diğer tüm sektörlerde de ön plana çıkması gerekiyor. ANGİADın Geleneksel Markalar Zirvesi tam da bu noktada farkındalık yaratma adına önemli bir organizasyon. Rekabetin olmazsa olmazı markalaşma konusunda önemli yerlere gelen firmalarla, bu yolda ilerlemek isteyenlerin buluşma noktası haline gelen Markalar Zirvesi, önemli bir misyon üstlendi.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Markalar Zirvesinin bu yılki teması Fark Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER