Marmariste bir günde iki mevsim

Marmariste bir günde iki mevsim -İlçede gece saatlerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağış, gündüz yerini güneşli havaya bıraktı -Gece fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi, reklam tabelaları zarar gördü ve bir teknenin masa


MUĞLA (A.A) - Marmariste gece saatlerinde etkili olan fırtına ile şiddetli yağış, gündüz yerini güneşli havaya bıraktı.
     İlçede fırtına ve şiddetli yağış gece saatlerinde etkili oldu. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, açık deniz kenarında fırtınanın saatteki hızı 80 kilometreye, ilçedeki hızı ise 66 kilometreye ulaştı.
     Fırtına nedeniyle Uzunyalı mevkisinde ve Çıldır Mahallesinde bazı ağaçlar devirdi. Yat Limanındaki birden fazla restoran ve kafeteryanın reklam tabelaları, şemsiyeleri, büyük çiçek saksıları ile masa ve sandalyeleri zarar gördü. Bir teknenin masa ve sandalyeleri de denize uçtu.
    
     -Gündüz ise bahardan kalma bir gün-
    
     Gece fırtına ve şiddetli yağışın yaşandığı Marmariste sabah saatlerinde ise güneş yüzünü gösterdi. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlar, Halk Plajı ve Uzunyalı Sahil Şeridinde sabah sporlarını yaptı.
     Bazı vatandaşlar köpeklerini gezdirirken, bazıları da bisikletle dolaşmayı tercih etti. Balıkçılar da uzun bir aradan sonra yeniden demir alarak denize açılırken, amatör balıkçılar ise iskelelerden oltalarıyla balık tutmaya çalıştı.
     Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, öğleden sonra ilçede yeniden yağışlı havanın etkili olmaya başlayacak ve pazar gününe kadar yağış zaman zaman şiddetini artıracak. Akşam saatlerinden itibaren bölgede fırtına beklendiği, gerekli kurum ve kişilere uyarı gönderildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Marmariste bir günde iki mevsim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER