Marmariste kruvaziyer turizmi

Marmariste kruvaziyer turizmi -İlçeyi ziyaret eden MSC Melody isimli kruvaziyerde çoğu Fransız ve İtalyan bin 250 yolcu ile 540 personel bulunuyor


MUĞLA (A.A) - Panama bayraklı MSC Melody isimli kruvaziyer, günübirlik olarak Marmarise geldi.
     Marmaris Liman İşletmeciliğinden alınan bilgiye göre, İtalyanın Civitavecchia Limanından ilçeye gelen gemi, limanın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Gemide çoğu Fransız ve İtalyan bin 250 yolcu ile 540 personel bulunduğu belirtildi.
     Gümrük işlemlerinin ardından turistlerden bazıları günübirlik turlara katılarak çevredeki tarihi öneme sahip yerleri ziyaret ederken, bazıları ilçe merkezindeki Marmaris Kapalı Çarşısında alışveriş yapmayı ve gezmeyi tercih etti. Turistlerin genelde hediyelik eşyalara ilgi gösterdiği gözlendi. Marmaris Kalesi ve kale içerisinde bulunan müzeyi ziyaret eden turistlere, Kanuni Sultan Süleymanın Rodos Seferi sırasında yaptırttığı kale hakkında tanıtıcı broşürler dağıtıldı.
     Bu sezon Marmarise sık sık seferler düzenleyen 204 metre uzunluğunda, 35 bin 143 groston ağırlığındaki geminin ilçeye sezon boyunca gelmeye devam etmesinin beklendiği kaydedildi.
     MSC Melody kruvaziyeri, Limasol Limanına gitmek üzere akşam saatlerinde Marmaristen ayrılacak.
    
     Muhabir: Levent Kişi / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Marmariste kruvaziyer turizmi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER