MAZLUMDER ve MTTBden Mavi Marmara davasına

MAZLUMDER ve MTTBden Mavi Marmara davasına destek


KAYSERİ (A.A) - MAZLUMDER ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri şubeleri, bugün Çağlayan Adliyesinde görülmeye başlanan Mavi Marmara davasına destek amacı ile ortak basın açıklaması yaptı.
     Kayseri Adliyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanvekili Ahmet Taş ve her iki derneğin üyeleri katıldı.
     Taş, burada yaptığı açıklamada, Mavi Marmarada yaşananların sorumlularının cezalandırması için bir araya geldiklerini söyledi.
     Türkiyenin çeşitli şehirlerinden çok sayıda avukatın Mavi Marmara yolcularının savunmasını yapmak için Çağlayan Adliyesine gittiklerini belirten Taş, şunları kaydetti:
     MAZLUMDER olarak, bugün İstanbulda başlayan duruşmada avukatlarımızla birlikte İsrailli katillerin yargılanması için Mavi Marmara yolcularının yanında olup, onlara her türlü savunma ve moral desteği veriyoruz. Beklentimiz, adaletin tecelli etmesi, insanlık katili İsrailli katillerin hak ettikleri cezaya çarptırılmalarıdır. Bugün bu vesile ile Mavi Marmara şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara ve gazilerimize geçmiş olsun diyoruz.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber MAZLUMDER ve MTTBden Mavi Marmara davasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER