Mazlumder Yönetim Kurulu Üyesi Yakışıklı:

Mazlumder Yönetim Kurulu Üyesi Yakışıklı: Müslümanlar birleşemeyince batı kendini tek hakim güç sanıyor


KAYSERİ (A.A) - Mazlumder Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yakışıklı, Müslümanlar birleşemeyince batı kendini tek hakim güç sanıyor dedi.
     Yakışıklı, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar Müslüman ülkelerde ne zaman problem çıksa, dünyanın batısından jetlerin kalktığını ve bu ülkelerin sorunlu kişilerinden çok Müslüman halkını bomba yağmuruna tuttuğunu öne sürdü.
     Yakışıklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Kendi geleceklerini ve maddi güçlerini Müslümanların elindeki kaynaklarda gören, bu kaynakları sömürmeye çalışan, sözde çağdaş Batı yöneticileri bir başka ülkeye bomba atma, insanını öldürme cüretini gösterebiliyor. Kendi tırnağına diken batsa dünyayı ayağa kaldıran zalim ülkelerin sözlerine artık inanmıyoruz, hele BMnin adaletine hiç güvenmiyoruz. Filistin, Suriye, Irak, Mali, Sudan, Arakan gibi topraklar tüm İslam dünyasının toprağıdır. Son 200 yıldır bu topraklardan vazgeçen Müslümanlar, maalesef birlik olamamış ve batının sömürüsüne maruz kalmıştır.
     Afrikanın kuzeybatı ülkesi Malideki iç çatışmaların ardından, 11 Ocak 2013 günü ülkeye Fransa tarafından askeri müdahale kararı alındı. Malinin kuzeyinde kontrolü silahlı muhalif güçlerin ele geçirmesi üzerine Fransa, Malide bu gruplara saldırı düzenlemiş, bu saldırıda siviller hayatını kaybetmiştir. Hala kendini dünyanın efendisi zanneden Fransa masum insanları öldürmektedir. Mazlumder olarak, batının mazlum ülkelerden elini çekmesini ve bunun için BMyi beklemeden Türkiyenin gerekli girişimleri yapmasını bekliyoruz. Müslümanlar birleşemeyince batı kendini tek hakim güç sanıyor.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Mazlumder Yönetim Kurulu Üyesi Yakışıklı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER