Media Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü

Media Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Tengler: -"Türkiye, ekonomisi ve dinamik nüfusuyla dünya genelinde en çok önem verilen iki ülkeden biri oldu"


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Media Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Marcus Tengler, "Türkiye, ekonomisi ve dinamik nüfusuyla dünya genelinde en çok önem verilen iki ülkeden biri oldu" dedi.
     Tengler, Media Marktın yarın Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinde açacağı mağaza dolayısıyla bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Türkiyeye ilk kez 6 yıl önce geldiklerini anımsattı. Türkiyede ilgiyle karşılandıklarını vurgulayan Tengler, şunları kaydetti:
     "Türkiye, ekonomisi ve dinamik nüfusuyla dünya genelinde en çok önem verilen iki ülkeden biri oldu. Bu stratejik konumladırmanın içinde bizim genişleme planımız çok önem kazanıyor. Türk ekonomisine güveniyoruz, yatırımlara da devam ediyoruz. Türkiyede teknoloji ürünleri sektörü çok hızlı bir şekilde büyüyor."
     Anadoluda bir mağaza daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tengler, "Yıl sonuna kadar 32. mağazamızı açmayı planlıyoruz" diye konuştu.
     Türkiye ekonomisini "iyi", nüfusunu da "dinamik" şeklinde nitelendiren Tengler, Kahramanmaraşın ardından yönlerini doğuya çevirerek Gaziantep ve Şanlıurfa mağazalarını bu yıl açacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Media Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER