Memur

Memur-Senden Adliyeye ziyaret


ADANA (A.A) - Memur-Sen Adana Şube Başkanı Muhammet Erdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, Cumhuriyet Başsavcı Yardımcıları Ahmet Akkaya ve Reşit Özcanı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Erdoğan, memurların bu yıl ilk defa toplu sözleşme masasında pazarlık yaptığını, bu pazarlığın anlaşmazlıkla sonuçlandığını, bunun sonucunda hakem kuruluna gidildiğini anımsattı.
     Toplu sözleşme kültürünün oturmamış olması sebebiyle esasa girilemeden sözleşme görüşmesinin bittiğini belirten Erdoğan, taleplerinin bir kısmının hem genelde, hem de her iş kolunda ayrı ayrı kazanıma dönüştüğünü belirterek, diğer taleplerle ilgili konuların yılda bir kaç kez toplanacak olan kamu danışma kurullarında çözüme ulaştırılacağını ifade etti.
     Bu çalışmaları kurumlarda ziyaretlerle duyurma gayretinde olduklarını dile getiren Erdoğan, Kurumlardaki çalışmaları hem çalışanlarla, hem idare ile istişare ve dayanışma içinde yürütüyoruz. Böylece herkesin kurumun ve ülkemizin kazançlı çıkmasına katkıda bulunuyoruz dedi.
     Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya ise Memur-Senin kamu çalışanlarını ve toplumu ilgilendiren konulardaki çalışmalarını takdirle izlediklerini bildirerek, bu çalışmaların kamu çalışanlarına ve dolayısıyla halkımıza iyilikler getireceği kanaatinde olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER