Menemen İtfaiye binası açıldı

Menemen İtfaiye binası açıldı -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: İzmir üzerinden tozu dumanı atmış, ayağa kalkmıştır


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu, yatırımlarının aralıksız devam edeceğini belirterek, İzmir üzerinden tozu dumanı atmış, ayağa kalkmıştır dedi.
     İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Menemen İtfaiye İstasyonunun yeni binası, düzenlene törenle açıldı.
     Kocaoğlu, törende yaptığı konuşmada, hem itfaiye personelinin güvenliği hem de vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına itfaiye teşkilatına yönelik yatırımlara büyük önem verdiklerini ifade ederek, belediye bütçesinde en büyük payı itfaiyeye ayırdıklarını, ayrıca geçen hafta Dünya Bankası Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) ile yapılan sözleşmeyle kullanılacak yaklaşık 103 milyon lira tutarındaki kredinin, 70 milyon lirasının itfaiyeye yeni araç gereç alımında kullanılacağına kaydetti.
     Menemene yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Kocaoğlu, gelecek haftadan itibaren tüm ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek yeni yatırımlar konusunu ele alacaklarını söyledi.
     Kocaoğlu, tüm çalışmalarını daha öncede ortaya koydukları yol haritalarına uygun olarak yürüttüklerini dile getirerek, Biz, doğru projelerle ayakları yere basan işler yaparak kenti kalkındıracak işler yaparak yolumuza devam edeceğiz. İzmir kabuğunu yırtmıştır. İzmiri, İzmirliyi bundan sonra kimse tutamaz. İzmir üzerinden tozu dumanı atmış, ayağa kalkmıştır. Potansiyelinin altında büyümenin çemberini kırmıştır. İzmir, hızlı bir şekilde büyüyecek ve gelişecektir dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Menemen İtfaiye binası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER