Mengen Belediye Başkanı Erarslan:

Mengen Belediye Başkanı Erarslan: -"Kat yüksekliğinin artırılmasına yönelik sondaj çalışmaları başladı"


BOLU (A.A) - Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, kat yüksekliğinin artırılmasına yönelik sondaj çalışmalarının başladığını söyledi.
     Erarslan, AA muhabirine, belediyenin ilçede binaların kat yüksekliğinin belirlenmesi için çalışmaya başladığını, kent merkezinde 2 olan kat yüksekliğinin arttırılması yönünde girişimlerinin devam ettiğini anlattı.
     Bir yıldır titizlikle çalıştıklarını anlatan Erarslan, "Mengen İmar Planına esas jeolojik-jeoteknik araştırma işinin ihalesi İller Bankası tarafından yapıldı. Yer teslimi konusunda İller Bakasından bir jeoloji mühendisi ile bir yüklenici firmadan yetkili geldi. Belediye ve mücavir alan sınırlarının tamamında yapılacak olan sondaj çalışmaları için arazide keşif yapıldı" diye konuştu.
     İlçenin geleceğine yönelik çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini kaydeden Erarslan, "Mengenin geleceğini emin adımlarla şekillendiriyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kat yüksekliğinin artırılmasına yönelik sondaj çalışmaları başladı" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Varlık / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mengen Belediye Başkanı Erarslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER