Meramda şenlikler, Kısaparmak konseriyle başladı

Meramda şenlikler, Kısaparmak konseriyle başladı


KONYA (A.A) - Meram Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle şenlikleri, Fatih Kısaparmakın tarihi Meram Köprüsünde verdiği konserle başladı.
     Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Meram Köprüsünde düzenlenen şenlikte yaptığı konuşmada, Meram ilçesinin kentsel dönüşüm hamleleri ve diğer hizmetlerle hızlı bir gelişim göstermekte olduğunu belirtti.
     Türkiyenin birlik ve beraberlik içerisinde bu noktalara geldiğini vurgulayan Kalaycı, Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yürüyüşümüze hep beraber devam edeceğiz. Yorumladığı eserlerde birlik mesajları veren kıymetli sanatçımızı da tebrik ediyorum diye konuştu.
     Şenlik, Konya Kaşık Ekibinin gösterisiyle başladı. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Fatih Kısaparmak, Konyanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, 27 yıllık meslek hayatımın en güzel hatıralarının olduğu, dünyanın sevgi başkenti Konyada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi.
     Birbirinden güzel eserlerini seslendirildiği gecede Kısaparmak, Bu Adam Benim Babam adlı meşhur türküsünü Babalar Günü nedeniyle tüm babalara hediye etti.
     Meram Belediyespor Halk Oyunları Ekibinin, gösterileriyle renk kattığı gece, Yaşama Hakkı adlı açık hava sinemasıyla sona erdi.
     18 farklı bölgede yapılacak olan şenlikler, 13 Temmuza kadar süreceği bildirildi.
    
     Muhabir : Basir Gülüm
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Meramda şenlikler, Kısaparmak konseriyle başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER