Mersin İdmanyurdundan destek çağrısı

Mersin İdmanyurdundan destek çağrısı -Kulüp Başkanı Kahramanlı: -Bizim için hiç bir şey geç değil. Çıkışa geçmek için birlik ve beraberlik içinde olalım yeter -Gece uykularım kaçıyor. Bu kentteki herkes de takıma bir şey


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligin son sırasına demir atan Mersin İdmanyurdunun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Bizim için hiç bir şey geç değil. Çıkışa geçmek için birlik ve beraberlik içinde olalım yeter dedi.
     Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki sezon gösterdikleri başarılı performans sayesinde, Spor Toto Süper Lige şampiyon olarak çıktıklarını hatırlattı.
     Takımın 29 yıl aradan sonra özlediği lige kavuştuğunu ifade eden Kahramanlı, şunları söyledi:
     Bu lige kolay gelmedik. Kolay kolay da gitmeyeceğiz. Belki sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ama bunlar aşılmayacak veya aşılması imkansız olan süreçler değil. Bizim için hiç bir şey geç değil. Çıkışa geçmek için birlik ve beraberlik içinde olalım yeter. Sahada futbolcularımız, galibiyet için savaşsın, bizde saha dışında kent dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde olursak, galibiyetlerle sıkıntılı yerden kurtulabiliriz. Önceki haftalara göre puan farkı açıldı, ancak halen kapanmayacak kadar büyük farklar oluşmadı. 3 maçı peş peşe aldığımız zaman, farkı kapatmış oluruz. Geçmiş yıllarda bazı takımların bizim gibi durumlardan kurtulup, zorlu maçları alarak, ligde kaldığını gördük. Mersinde de aynısını yapabilecek gücümüz var.
    
     -Uykularım kaçıyor-
    
     Mersin İdmanyurdunun sahadan, idman alanlarına kadar çok eksikleri olan bir kulüp olarak Süper Lige yükseldiğini hatırlatan Kahramanlı, Ama şimdi şükürler olsun, bir çok şeyimiz var. Gerek kulüp, gerekse kent olarak Süper Lige yakışan takımlardan birisiyiz. Mersin İdmanyurdu, mevcut durumu hiç hak etmiyor. Benim geceleri uykularım kaçıyor. Bu kentteki herkes de takıma bir şeyler verebilmek için elinden geleni yapmalı. Bizler kadar, herkesin uykusu kaçmalı. Çünkü bu takımın kurtuluşu, güç birliğinden geçiyor.
     Bu sezon yaptıkları maçlarda çok kez hakem hatalarıyla karşılaştıklarını anlatan Kahramanlı, TFFnin, hakemlerin daha adil maç yönetmeleri için harekete geçmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdundan destek çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER