Mersin Limanındaki sorunlar tartışıldı

Mersin Limanındaki sorunlar tartışıldı


MERSİN (A.A) - Akdeniz İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde, Mersin Limanında yaşanan problemlerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.
     AKİBin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, MİP Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Taş ile Mersin Gümrük Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
     Mersin Limanında yaşanan sorunlara ilişkin olarak, AKİB üyelerinden alınan geri bildirimler neticesinde oluşturulan dosya, vali yardımcısı başkanlığında her ay toplanan Liman Faaliyetleri Koordinasyon Toplantısında sunuluyor.
     Eylül ayında Liman Faaliyetleri Koordinasyon Toplantısında alınan kararlara istinaden sorunların ivedi olarak çözülebilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda ise, ihracatçıların maliyetlerini doğrudan etkileyecek bir takım düzenlemelerin hayata geçirilmesi ve üyelerin gelişmelerden düzenli olarak haberdar edilmesi hususunda karar alındı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Limanındaki sorunlar tartışıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER