Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu

Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu üyelerinden Belediye Başkanı Özcana ziyaret


MERSİN (A.A) - Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcanı makamında ziyaret etti.
     Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, Mersin Uluslararası Müzik Festivalinin bu yıl 12ncisinin düzenleneceğini belirterek, bugüne kadar festivale en büyük desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcana teşekkür etti.
     Mersin Uluslararası Müzik Festivalinin, Mersinin tanınmasında büyük etkisi olduğunu ifade eden Yağcı, bu yıl gerçekleşecek olan festivalin hazırlıklarına şimdiden başladıklarını kaydetti.
     Ziyaretlerinden dolayı Yağcıya teşekkür eden Özcan, festivalın yürütme kurulu başkanlığında tekrar Selma Yağcıyı görmekten memnun olduğunu söyledi.
     Özcan, Mersinde yaşayan insanların genelinde sanata, kültüre ve spora yoğun bir ilgi olduğuna dikkati çekerek, Biz de bu ilgiden yola çıkarak; kültür, sanat ve sportif etkinliklere büyük önem ve destek verdik. Bu üç konuda büyük yatırımlar yaptık. Mersin Uluslararası Müzik Festivalide kentimizin tanınmasında ve kültürel bir kimlik almasında önemli bir rol oynamaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivale gereken desteği vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER