MESKİden Dünya Su Günü etkinliği

MESKİden Dünya Su Günü etkinliği


MERSİN (A.A) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel Dünya Su Etkinlikleri günlerinin 3üncüsü düzenlendi.
     MESKİ Genel Müdürlüğünün katkılarıyla 16-22 Mart tarihlerinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Mersin Su Grubu İzcileri öğrencileri için amp programı hazırlandı. 2 günlük kamp programının birinci akşamında, 17 lider ve 180 izciden oluşan gurup tarafından kamp ateşi yakıldı.
     MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, ateşin yakılmasının ardından yaptığı konuşmada, MESKİ Berdan Tesisleri 3. Geleneksel Dünya Su Günü Çadırlı İzci Kamp Ateşi Programında emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti.
     Kamp Müdürü Semra Özkan ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve MESKİ Genel Müdürü Ülgene verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
     Özkan, böyle bir etkinliğin ayrıca öğrencilerin kendi aralarındaki kardeşliğin pekişmesi acısından da çok faydalı olduğunu söyledi.
     Kamp ateşi yakılmasının ardından izciler, hazırlanan çeşitli gösterilerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.
     Program, izci şarkısı diye bilinen Veda Valsinin söylenmesiyle sona erdi.
     İki gün süren kampta Mersin Su Grubu İzcileri, suyun önemi, suyun tasarruflu kullanılması, doğaya ve suya sahip çıkmanın önemini konusunda bilgilendirildi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MESKİden Dünya Su Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER