MESKİ Spor Basketbol Kulübü Başkanı Ülgen:

MESKİ Spor Basketbol Kulübü Başkanı Ülgen: -Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde elimizden geleni yaparak, Mersini ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz


MERSİN (A.A) - MESKİ Spor Basketbol Kulübü Başkanı M. Kamil Ülgen, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde, Mersini ve kurumlarını en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.
     Ülgen, yaptığı yazılı açıklamada, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) olarak basketbolda yeni olmalarına rağmen önemli başarı gösterdiklerini vurguladı.
     Sporun her dalında iddialı olduklarını aktaran Ülgen, Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde elimizden geleni yaparak, Mersini ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ekibimize olan güvenimiz ve inancımız tam. Bizim grupta onayan tüm takımlara başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.
     MESKİ Spor Basketbol Takımı Antrenörü Eser Orhan ise Mersini Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde en iyi şekilde temsil edeceklerini bildirdi.
     Kadrolarında zamanla milli takımda oynayabilecek oyuncularının olduğunu ifade eden Orhan, sporcularının istek ve azmiyle iyi işler başaracaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber MESKİ Spor Basketbol Kulübü Başkanı Ülgen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER