Metristepe Komisyonundan Bakıcıya ziyaret

Metristepe Komisyonundan Bakıcıya ziyaret


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, sivil toplum örgütleri tarafından Metristepe ve şehitliklerin, milli park ilan edilmesi için kurulan Metristepe Komisyonu, Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcıyı ziyaret etti.
     Bakıcı, Metristepe Komisyon Başkanı Mustafa Aksu ve üyeleri kabulünde, Metristepenin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde büyük öneme sahip olduğunu belirterek, bu öneminin günümüzde daha da arttırılması gerektiğini söyledi.
     Metristepenin tanıtılması konusunda projeleri olduğunu ve Belediye olarak Metristepe komisyonuna ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade eden Bakıcı, "Metristepe ilk olarak milli park yapılması lazım. Ayrıca Metristepenin şehir ve kültür turlarında programa alınması gerekiyor. Bozüyük olarak siyasi hareket gözetmeksizin ortak bir çalışma yapılmalıdır. Belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa öncülük yapmaya hazırız" dedi.
     Metristepe Komisyonu Başkanı Aksu da komisyon tarafından Metristepe ile ilgili çeşitli girişimler yapmak için görevlendirildiklerini ve 6 Mayısta "Metristepe" konulu imza kampanyası başlatacaklarını bildirdi.
     Aksu ve beraberindeki heyet, daha sonra Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koçu ziyaret etti.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Metristepe Komisyonundan Bakıcıya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER