MTSO genel kuruluna doğru

MTSO genel kuruluna doğru


MERSİN (A.A) - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) genel kurulu 4 Mayıs Cumartesi yapılacak.
     MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, yaptığı yazılı açıklamada, cumartesi yapılacak seçimlerde odanın tüm organlarının seçileceğini belirterek, seçimlerin Mersin iş dünyası için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı.
     Seçim gününün Mersine olan borçlarını ödemek için hizmet verme yarışının günü olduğunu ifade eden Aşut, şunları kaydetti:
     "İnşallah o gün Mersin iş dünyası iddia edilen sanal ayrışmaların gerçekte olmadığını gösterecek ve birlik mesajını topluma verecektir. O gün, Mersin iş dünyasının demokratik değerlere bağlılığından kaynaklanan çok sesliliğini bir ayrışma olarak görenler ne kadar yanıldıklarını ve Mersinlileri tanımadıklarını göreceklerdir. Her nereden gelmiş olursa olsun, din, mezhep, etnik köken gibi konuları merak etmeden evrensel insanlık değerlerine bağlı Mersinlilerin, buna en çok katkı veren Mersin iş dünyasının aklı selimini herkes görecektir. Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının, tüm üyelerimizin siyaset üstü, ideolojiler üstü, basit ayrımlar ve farklılıkların çok üzerinde olan duruşu ve felsefesi ile ortaya koyduğu olgunluğu herkes görecektir. Bu bizim gurur duyduğumuz bir gerçektir. Mersin ekmeğini paylaşmayı bilen insanların kentidir. Bunun için Mersin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini bir takım gruplar arasında yapılan bir seçim olarak görmek isteyenler; MTSO seçimlerini bir takım düşman muhalif gruplar arasında yapılan bir seçim gibi görmek isteyenler ne yazık ki hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Bu seçimde hangi görev olursa olsun, hangi sıfat altında olursa olsun Mersine hizmet etme çabası içinde olan tüm dostlarımı, kardeşlerimi kutluyorum, seçimlerin Mersin-e, Mersin iş dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum."
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber MTSO genel kuruluna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER