MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Yağcı:

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Yağcı: -Merkez ilçemizde ve bağlı 15 belde belediyesinde seçim çalışmalarımızı daha ciddi şekilde başlatmış bulunuyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, merkez ilçede ve bağlı 15 belde belediyesinde seçim çalışmalarına daha ciddi şekilde başladıklarını bildirdi.
     Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Mecliste grubu bulunan partilerin 29 Mart 2014 yılında yapılması gereken yerel seçimlerle ilgili seçim tarihinin öne aldıklarını, partilerin seçimleri 27 Ekim 2013 tarihinde yapılması üzerinde görüş birliğine vardığını hatırlattı.
     MHP olarak her zaman seçimlere hazır olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yağcı, şunları ifade etti:
     Merkez ilçede ve bağlı 15 belde belediyesinde çalışmaları daha ciddi şekilde başlatmış bulunuyoruz. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdürürken 23 Eylül pazar günü 15 belde başkanımızla toplanarak belde başkanları toplantısını gerçekleştirdik. MHP Merkez İlçe teşkilatı olarak 15 belde belediye başkanlığından 7sine sahip olarak gireceğimiz bu seçimlerde mevcut belediye başkanlığı sayımızı daha fazla sayıya çıkarmak ve MHP Merkez İlçeye bağlı beldelerde açık ara birinci parti yapmak için gerekli görüş alışverişlerinde bulunduk. Tüm beldelerimiz de partimize yakışan adaylarla halkımızın karşısına çıkıp 15 belde de kazanabilecek adayların tespiti için yoğun bir çalışma programını başlatmış bulunuyoruz. Halkımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilecek bir parti ortaya çıkarmak için belde başkanlarıyla yaptığımız bu toplantı gayet verimli geçmiş olup, Merkez İlçe teşkilatı olarak beldelerimiz de birinci parti olarak çıkacağımız inancımıza büyük bir güç vermiştir.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Yağcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER