MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: -Hem dini hem de milli bayramlarımız, bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir


DENİZLİ (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, bayramların insanları birbirlerine yaklaştıran müstesna günler olduğunu bildirdi.
     Ayhan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milli ve dini bayramların Türk milletinin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
     Bayramlarda sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamanın ve onları hediyelerle sevindirmenin ve büyükleri ziyaret etmenin umutların tekrar canlanmasına vesile olacağını vurgulayan Ayhan, mesajında şunları kaydetti:
     Hem dini hem de milli bayramlarımız, bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Bu nedenle millet hayatında önemli ve vazgeçilmez yerleri bulunmaktadır. Yarın kutlayacağımız Kurban Bayramında dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Birbirimize daha çok yaklaşmanın, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegane yollarından biri tartışmasız bayramlardır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER