MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: -Bugün Türkiye için çok önemli bir konuyu anlayıp kavramaya çalışırken yarın önümüze başka bir konu geliyor


SAKARYA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, Türkiye gündeminin sürekli değiştiğini belirterek, Bugün Türkiye için çok önemli bir konuyu anlayıp kavramaya çalışırken yarın önümüze başka bir konu geliyor dedi.
     Partisinin Akyazı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kutluata, partililerle bir araya geldi.
     Kutluata, burada yaptığı konuşmada, iktidar olabilmek için özveriyle çalıştıklarını vurgulayarak, İlçede her gün vatandaşlarımız ile iç içe, onların sorunları ile içleniyor, dertleri ile üzülüyoruz. Çözüm adına ne yapabiliriz diye çalışmalar yürütüyoruz. Milletimizin derdine çare olabilmek için görev başında olmamız gerekmektedir. İşte bu bilinçle çalışıyoruz dedi.
     Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Kutluata, özellikle kentteki ekonomik kuruluşların değerlerini kaybettiğini ileri sürdü.
     Kutluata, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Sakarya ekonomisini ayakta tutan 4 temel değer vardı. Bunlardan bir tanesi olan TZDK bitirildi. Şeker Fabrikasının durumunu herkes biliyor. Şeker üzerinden siyaset yaparak milletle alay eden iktidar, yıllardır Sakaryalıyı kota diye uyuttu. TÜVASAŞın akıbetinin ne olacağı belli değil. TÜVASAŞ ile ilgili sorular sorduk, halen bize bir cevap veremediler.
     Ülke gündeminin sürekli değiştiğine dikkati çeken Kutluata, gerçek sorunların gözardı edildiğini öne sürdü.
     Kutluata, sorunları çözüme kavuşturmadan başka tartışmaların ortaya atıldığını ileri sürerek, Bakın Türkiyede her gün gündem başkadır. Bugün Türkiye için çok önemli bir konuyu anlayıp ve kavramaya çalışırken yarın önümüze başka bir konu geliyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER