MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Düziçinde

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Düziçinde


OSMANİYE (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Düziçi ilçesini ziyaret etti.
     Türkeş, partisinin ilçe başkanlığı önünde toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiyede son zamanlarda büyük bir kafa karışıklığı yaşandığını ileri sürdü.
     AK Partinin, MHPnin siyasi görüşüne tahammül edemediğini savunan Türkeş, şunları söyledi:
     Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ihlaslı, imanlı bir adam dediniz, oy verdiniz. Güvendiniz iktidar ona nasip oldu. Ama ilk başta söylediklerini şimdi tutmamaya başladı. Demokrasi iyidir, niye iyidir- Bir partiye yetki verirsiniz onlar gelir tam kapasitesiyle hizmet etmeye çalışırlar. İktidara gelirken ben millete hizmet için kefenimle yola çıktım diyor, her fırsatta on yıldır da bunu söylüyor. Peki bugün ne oldu. Son bir-iki senedir üç dönem hizmet edeceğim dedi mi demedi mi- şimdi ne yapıyor- Gönlü razı gelmedi. Cumhurbaşkanı olup başbakan gibi ülkeyi ben yöneteyim diyor. Bunun için bölücü terör örgütü ile görüşüyor. Teröristle anlaşıyor, teröristlerin meclisteki siyasi kanadıyla anlaşıyor, bir bizimle anlaşamıyor. Bizimle sıkıntın ne. Bizim siyasi görüşümüze niye tahammülün yok senin. Demek ki senin başka bir hesabın var.
     MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da Değerli, mümtaz, fedakar, cefakar şahsiyetlerden birisi olan bize miras olarak 9 ışığı bırakan rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeşin değerli evladı, yol arkadaşı olmaktan ve yanına oturmaktan gurur duyduğum Yıldırım Tuğrul Türkeş bugün bizlerle beraber dedi.
     MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu ise cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Osmaniyede Türkiyenin gündemi ve Türk milletinin geleceğiyle ilgili bir toplantı yapacağını söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Düziçinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER