MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Manisada

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Manisada


MANİSA (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitinginin ikincisinin 20 Nisanda Bayrak temasıyla İzmirde yapılacağını bildirdi.
     Yalçın, partisinin Manisa İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında AK Parti iktidarının uygulamalarını eleştirdi.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında Adalet Bakanlığı tarafından fezleke hazırlanarak Meclise gönderildiğini kaydeden Yalçın, bunun politikanı değişmeyeceğini savundu.
     Yalçın, Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitinginin ikincisinin 20 Nisanda Bayrak temasıyla İzmirde yapılacağını bildirerek, "Uygulanan politikalara karşı İzmirdeki Bayrak Mitinginde ortak bir irade göstereceğiz. Mitingde, ay yıldızlı al bayrağımız, al bir sancak olup Alsancakta dalgalanacaktır. Vatandaşlarımızı, Bayrak Mitingine davet ediyoruz" dedi.
     "Akil İnsanlar Heyeti"nin çalışmalarını da eleştiren ve komisyonun görevinin halkı benimsemediği bir sürece alıştırmak olduğunu söyleyen Yalçın, heyetin girişimlerini "Müslüman mahallesinde salyangoz satma" olarak değerlendirerek "Türk milleti bunlara kimin aklıyla karşıma geldiniz- diye soracaktır. Bunlar, halkın tepkisiyle karşılaşacaklar, sorgulamaya uğramaktan kurtulamayacaklardır. Sözde akillerin medya ayağında bulunanlar, köşelerinden MHPyi şiddeti teşvik etmekle suçlayarak her gün hedef göstermektedir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Manisada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER