MHP Grup Başkanvekili Vural:

MHP Grup Başkanvekili Vural: İzmir Banliyö Hattı, Torbalıyı ikiye bölüyor. Halkın mağduriyetinin giderilmesi için bu hat, yer altına alınmalı


İZMİR (A.A) - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) hattının, Torbalı ilçesini ikiye böldüğünü söyledi.
     İZBAN hattının Cumaovası-Tepeköy bölümünde, partisinin Alternatif İZBAN Torbalı Projesini açıklayan Vural, Torbalı halkının, Aliağa - Menderes Banliyö hattının Tepeköye uzatılmasından memnun kaldığını anlattı.
     Vatandaşların hazırlanan projeden şikayetçi olduğunu ifade eden Vural, İzmir Banliyö hattı, Torbalıyı ikiye bölüyor. Halkın mağduriyetinin giderilmesi için bu hat, yer altına alınmalı. Her yerde bölünme yapıyorlar. Torbalı halkı bizi bölmeyin diyor. Burada halkın ne istediğine kulak vermekte fayda var diye konuştu.
     Bu hattın yer altına alınmasıyla Torbalının çok geniş bir bulvar ve rekreasyon alanına kavuşacağını anlatan Vural, 6 kilometrelik hat boyunca yapılacak alt ve üst geçitlerin, ilçede birçok esnafı mağdur edeceğini, hattın mevcut halinin Torbalıya faydadan çok zarar vereceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber MHP Grup Başkanvekili Vural: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER