MHP ilçe divan toplantılarına başladı

MHP ilçe divan toplantılarına başladı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından organize edilen ilçe divan toplantılarının ilki gerçekleştirildi.
     Bolvadinde bir termal tesiste gerçekleştirilen toplantıya, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, il yöneticileri, Bolvadin, Çay, Sultandağı ve Çobanlar olmak üzere 4 ilçeden partililer katıldı.
     İl Başkanı Aslan, toplantıda yaptığı konuşmada, hem teşkilatların ilçe, belde ve köy düzeyinde aktivasyonu hem de yerel seçimlere hazırlık çalışmalarının daha programlı bir şekilde yürütülebilmesi için ilçe divan toplantılarını başlattıklarını belirtti.
     İlçeleri 5 grup olarak tahsis ettiklerini bildiren Aslan, bölgesel olarak her hafta sonu bu toplantıların devam edeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     MHP mensupları olarak çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağız. Aziz milletimize niyetimizi, yapmak istediklerimizi anlatmak zorundayız. İlk seçimler olan mahalli idareler seçiminde başarılı olmak zorundayız. Bunun için adaylarımızı seçerken bir çok kriteri dikkate alacağız. Bu topraklar benim vatanım, bu ay yıldızlı bayrak benim bayrağım ve ben bu necip Türk Milletinin mensubuyum diyen herkese kapımız açıktır. Saygınlığı olan, çalışkan, dürüst ve hak hukuk gözeten adaylarla yola çıkacağız ve inşallah başarılı olacağız. Mevcut büyük ilçe belediyelerimize, diğer ilçeleri ve il belediyemizi de katmak istiyoruz. İnançlı ve kararlı bir kadroyla çıkıp hemşehrilerimizin desteğini almak istiyoruz.
     Konuşmaların ardından divan toplantısı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber MHP ilçe divan toplantılarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER