Midyat Kaymakamı Bingölden Anneler Günü ziyareti

Midyat Kaymakamı Bingölden Anneler Günü ziyareti


MARDİN (A.A) - Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, 4 çocuğu epilepsi hastası olan yardıma muhtaç aileyi evlerinde ziyaret etti.
     Bingöl, Midyat merkez Ulucami Mahallesi 1211 Sokakta kiralık evde yaşam mücadelesi veren 4 çocuğu epilepsi hastası aynı zamanda 1 çocuğu epilepsi ve cilt kanseri olan Akay ailesini ziyaret etti.
     Bingöl, Sabriye Akay isimli anne ve çocukları Fatma, Mir Yakup, Zeynep ve Ferhat isimli epilepsi ve bir tanesi ise epilepsi ve cilt kanseri olan 5 kişilik aileyi ziyaretinde anneyi tebrik ve takdir etti. Bingöl, "Biz sizden hayırlı dualarını almaya geldik" diyerek anneler gününü bugün kutladı. Kaymakam Bingöl, 4 yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden ve 4 çocuğunun bakmakla yükümlü olan Sabiye Akaya çeşitli hediyeler verdi.
     Ziyarette, ailenin bir yıllık kiralarını ödeme talimatı veren Bingöl, Akay, ailesinin tedavi hem de kişisel bakımlarını üstlenmeye devam edeceğini söyledi. Çocukların eğitim-öğretimleri ile de ilgileneceğini belirterek derslerden geri kalmamaları için her türlü desteği sağlayacağını sözlerine ekledi.
     Midyat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, bir yıllık ev kirası, mutfak malzemesi, gıda, giyim, kırtasiye ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri hediye edildi. Çocuklarını kesinlikle yetiştirme yurdu veya benzeri bir kuruma vermeyi asla düşünmediğini dile getiren Sabire Akay, Kaymakam Bingöle teşekkür etti.
    
     Muhabir: Selahattin Erol
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Midyat Kaymakamı Bingölden Anneler Günü ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER