Milletvekili Çavuşoğlu, Kumlucada vatandaşlarla buluştu

Milletvekili Çavuşoğlu, Kumlucada vatandaşlarla buluştu


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, hükümet olarak Antalyaya yapacakları hizmetlerin artarak devam edeceğini bildirdi.
     Çavuşoğlu, teşkilat üyeleriyle Kumluca ilçesini ziyaret etti. Belediyenin meclis toplantı salonunda sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Çavuşoğlu, TBMMnin tatile girdiğini, milletvekillerinin de seçim bölgelerinde vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladıklarını kaydetti.
     Sorunları yerinde görerek çözüm bulmanın daha kolay olduğuna işaret eden Çavuşoğlu, Burada sizler sorunlarınızı aktaracaksınız, bizler sizlere yardımcı olmaya çalışacağız dedi.
     Vatandaşların sorunlarını not alan Çavuşoğlu, en kısa zamandan sorunların çözüme kavuşacağını bildirdi.
     Hükümet olarak Antalyada bir çok yatırıma imza attıklarını anlatan Çavuşoğlu, Altyapıdan üst yapıya, ulaşımdan sağlığa, eğitimden birçok alana kadar il genelinde bir çok yatırım yaptık, bu yatırımlarımızın birçoğu da devam ediyor. Biz Antalyaya yapılan yatırımların geri dönüşümünü 10 kat olarak alıyoruz. Bundan dolayı müsterih olun, hükümet olarak Antalyaya yapacağımız hizmetler, artarak devam edecek dedi.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da hükümetin Kumlucaya bir çok yatırım yaptığını söyleyerek, Milletvekili Çavuşoğuna da katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Milletvekili Çavuşoğlu, Kumlucada Adrasan, Mavikent ve Beykonak belediyelerini de ziyaret etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Milletvekili Çavuşoğlu, Kumlucada vatandaşlarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER