Milletvekili Gönülden Karabalıka ziyaret

Milletvekili Gönülden Karabalıka ziyaret


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalıkı makamında ziyaret etti.
     Ziyarete bir sunum yapan Karabalık, Karayolları tarafından yürütülen Sapanca Yolu İkileme çalışması kapsamında yan yolların bağlantıları, Yüksek Hızlı Tren projesinin Kartepe ayağında gerçekleştirilmesi gereken alt ve üst geçitlerin yeri, Köseköy Işıklar bölgesinde projelendirilen battı çıktı çalışması, Kent Merkezi Projesinde gelinen noktada yapılması gerekenler hakkında bilgilendirdi.
     Gönül, Kartepe Belediyesinin başta ulaşım olmak üzere ilçenin sorunlarını çözme yönündeki çabalarını takdir ettiğini ve desteklediğini belirterek Kocaeli Milletvekili olarak üzerine düşen görevi her zaman yapacağını söyledi.
     Ulaşım ile ilgili konuları yakından takip ettiğini, ilgili bakanlıklarla görüşmelerini aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Gönül, Kocaeli ve Kartepedeki ulaşımı daha güvenli hale getirecek yatırımların bir an önce hayata geçirilmesi konusunda çalışmalarınını devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Milletvekili Gönülden Karabalıka ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER