Milletvekili Işık, gençlerle biraraya geldi

Milletvekili Işık, gençlerle biraraya geldi


KOCAELİ (A.A) - Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Çayırovada gençlerle biraraya geldi.
     Işık, 4+4+4 eğitim modeli ile gelişmiş birçok ülkede olan seçmeli ders uygulamasını Türkiyede de uygulamaya koyduklarını belirterek, öğrencilerin yetenek, ilgi ve tercihlerine göre istedikleri alana yoğunlaşmalarının önünü açtıklarını söyledi.
     Öğrencilerin çağın tüm imkanlarını kullanabilmesi için FATİH Projesini başlattıklarını vurgulayan Işık, tüm öğrencilerimizin tablet bilgisayar sahibi olması, akıllı tahtalarda ve elektronik kitaplarda eğitim görmesini içeren projenin devam ettiğini kaydetti.
     Işık, üniversitelerdeki harçları kaldırdıklarına dikkati çekerek, Öğrenim kredisi ve burs miktarını 45 liradan 280 liraya çıkardık. Öğrencilerimizin yurt imkanlarını ve kalitesini arttırdık. Tüm illere üniversite kurduk. Ayrıca katsayı uygulamasını da kaldırarak adaletsizliğe son verdik. Bunlar gibi birçok uygulamamızla eğitimin önündeki engelleri kaldırdık diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Milletvekili Işık, gençlerle biraraya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER