Milletvekili Kavuncudan Maden

Milletvekili Kavuncudan Maden-İş Genel Merkezine ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) Genel Başkanı Nurettin Akçulu makamında ziyaret etti.
     Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette, Maden-İş Orta Anadolu Şubesi Şube Başkanı Nurettin Kudunun trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı Akçula baş sağlığı dileğinde bulunduğunu bildirdi.
     Görüşmede, her zaman destekçisi oldukları ve yerelde istihdam bakımından büyük öneme sahip olan maden işçileri ve madenlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını duyuran Kavuncu, şunları kaydetti:
     Akçula, maden işlerinde çalışan işçilerimizin sorunlarını, muhtemel çözüm yollarını, şartların iyileştirilmesi için yapabileceğimiz gerekli çalışmaları ve iş birliği içinde yürütülmesi gerekli görülen durumlarda sendikal desteği de isteyeceğimizi vurguladık. Yer altında çalışan işçilerimizin emeklilik durumlarını da görüştük. Kütahya ve hemşehrilerimiz için daha kaliteli ve verimli çalışma ortamını hazırlamak adına karşılıklı görüşme ve iş birliğimizin devam etmesi konusunda görüş birliğine vardık.
     Kavuncu, ziyarette, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özdingiş, TKİ Genel Müdürlüğünden daire başkanları Süreyya Yoğurtçu ve Ali Sağır, Maden-İş Genel Merkez Mali Sekreteri Durmuş Düzgün, Maden-İş Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demirin hazır bulunduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Milletvekili Kavuncudan Maden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER