Milletvekili Öksüzkaya, Serbest Bölge

Milletvekili Öksüzkaya, Serbest Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya, Kayseri Serbest Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Öksüzkaya, burada yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun, Kayseri ziyaretini değerlendirdi.
     Kılıçdaroğlu, Kayserinin iftira attığı gibi bir şehir olmadığını kendi ağzıyla söylemiş oldu diyen Öksüzkaya, şöyle devam etti:
     CHP Genel Başkanının bir fabrikayı ziyaret etmesi, orada yapılan üretimleri, ihracatları görmesi iyi olmuş. Çünkü, Kayseride işsizlik yok dediğimizde, buna inanmıyorlardı. Burada bunları görerek, Kayseride işsizliğin olmadığını söylemesi, Kayserinin bir üretim üssü olduğunu söylemesi, Kayserinin bir ticaret şehri olduğunu söylemesi son derece manidardır ve önemlidir. Kafasını iki elinin arasına alıp düşünmesi lazım. Ben hangi şehirle uğraşıyormuşum. Hangi şehre iftira atmaya çalışıyormuşum onu düşünmesi lazım.
     Konuşmasında kabinedeki değişikliği de değerlendiren Öksüzkaya, şunları kaydetti:
     Milli Eğitim Bakanlığına Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı getirildi. Tekirdağ Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanı oldu. Bunlar görevlerinde uzman kişiler. Kültür ve Turizm Bakanı Adana Milletvekili Ömer Çelik oldu. Ertuğrul Günaydan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. İçişleri Bakanımız terörle mücadele de çok önemli yol kat etti. Bu bakanlığa da, bir zamanlar Kayseride valilik yapmış, şu an Mardin Milletvekili olan Muammer Gülerin getirilmesi de kabinemizi son derece güçlendirmiştir diye düşünüyorum. Tabi siyasette makamlar ve mevkiler geçicidir. Bir süre yaptıktan sonra yerini yeni arkadaşlara devretmek lazımdı. Dün itibariyle zamanı gelenler Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız tarafından onaylanarak değiştirilmiş oldu. Bundan sonra belki de Ekim ayı itibariyle, yeni meclis yapılanmasıyla birlikte yeni bir revizyon daha olabilir. Ama tabi bu konuda, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız gerekli çalışmayı yaparlar. Şu anda problem yok, kabine görevine devam ediyor.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Milletvekili Öksüzkaya, Serbest Bölge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER