Milletvekili Türelin ilçe ziyaretleri

Milletvekili Türelin ilçe ziyaretleri -AK Parti Antalya Milletvekili Türel, TBMMnin tatile girmesinin ardından ilçe ve beldelerde sorunları yerinde tespit etmek için ziyaretlerde bulundu


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, TBMMnin tatile girmesinin ardından ilçe ve beldelerde sorunları yerinde tespit etmek için ziyaretlerde bulundu.
     TBMMnin tatile girmesiyle Kaş, Demre, Elmalı, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine giden ve burada sorunları dinleyen Menderes Türel, gezi sırasında vatandaşlardan gelen 2B Yasası ve Büyükşehir Yasası ile ilgili sorularını da cevapladı.
     Türel, birçok belde belediyesinin personel giderlerini bile karşılamakta güçlük çektiğini belirterek, yasanın ardından bu noktalara hizmetin Büyükşehir Belediyesi tarafından götürüleceğini bildirdi.
     Türel, Bu köylere hizmet daha önce valilikler tarafından nasıl götürülüyor ise aynı şekilde ve daha iyi götürülebilir dedi.
     Vatandaşlara AK Parti hükümetinin çalışmaları hakkında bilgi veren Türel, belde belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşların bazı taleplerini yerinde karşılamaya çalıştı. Türel, gezilerinde tespit ettikleri bazı sıkıntı ve sorunları ise Ankarada çözmenin yollarını arayacağını ifade etti.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milletvekili Türelin ilçe ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER