Milletvekili Uslu, genç kızlarla sahur yaptı

Milletvekili Uslu, genç kızlarla sahur yaptı -AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Sabancı Kız Yetiştirme Yurdunda kalan genç kızları ziyaret ederek, birlikte sahur yaptı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Sabancı Kız Yetiştirme Yurdunda kalan genç kızları ziyaret ederek, birlikte sahur yaptı.
     Yurtta kalan kızlar tarafından karşılanan Uslu, kızlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra kızlarla birlikte yemek sırasına giren Uslu, birlikte sahur yaptı.
     Yurtta kalan kızlara tavsiyelerde bulunan Uslu, beraberinde getirdiği kitapları yurtta kalan kızlara hediye etti.
     Milletvekili Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurtta kalan kızlarla birlikte olduğu için mutlu olduğunu belirtti.
     Uslu, Yurtta kalan kızların oruç tuttuğunu öğrendim ve bu durum beni sevindirdi. Onların ne kadar iyi yetiştiğini, yetiştirme yurtlarından umutların ve güzel bir geleceğin yükseldiğini görmek son derece anlamlı. Yurtlarımızda, devletimizin koruyucu şefkat elinin altında yetişen gençlerimiz, Türkiyeye katkı sunmak adına hazırlar. Bu çerçevede de onlarla birlikte Ramazanın güzelliğini paylaşabilmek beni mutlu etti diye konuştu.
     Zeynep Karahan Uslu, kızların geleceğe yönelik umutlarının gerçekleşebilmesi için her zaman onların yanında olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Milletvekili Uslu, genç kızlarla sahur yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER