Milli atlet Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor

Milli atlet Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor -Oyunlarda altın madalya kazanmayı hedefleyen rekortmen gülleci Emel Dereli, çalışmalarını Edirnede sürdürüyor -Dereli: -"Antrenmanlarım şu anda çok iyi gidiyor. Akdeniz Oyunlarında mad


EDİRNE (A.A) - Gökhan Balcı - Mersinde düzenlenecek Akdeniz Oyunlarında altın madalya kazanmayı hedefleyen milli gülleci Emel Dereli, çalışmalarını Edirnede sürdürüyor.
     Dereli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20-30 Haziranda düzenlenecek oyunlar öncesi Edirnede kampa girdiğini söyledi.
     Kamp çalışmalarını günde çift idmanla sürdürdüğünü belirten Dereli, oyunlara iddialı şekilde hazırlandığını ifade etti.
     Dereli, bu ayın sonuna kadar kamp çalışmalarının devam edeceğini dile getirerek, "Antrenmanlarım şu anda çok iyi gidiyor. Akdeniz Oyunlarında madalya almayı çok istiyorum. Bunun için de çalışıyorum. Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde rekorlara sahibim. Büyükler kategorisinde rekor kırmaya da az kaldı. İnşallah o rekoru da bu sene kıracağım" diye konuştu.
    
     -"Sporcumuz, inşallah iyi bir performans sergileyip rakiplerinin önüne geçerek şampiyon olacak"-
    
     Derelinin antrenörü İhsan Özden de Akdeniz Oyunlarında Türkiyeye madalya kazandırmak istediklerini belirtti.
     Özden, oyunlara en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatarak, şunları kaydetti:
     "Sporcumuz Emel Dereli, henüz 17 yaşında. Kendi yaş grubunda dünya şampiyonasına, Avrupa gençler şampiyonasına katılacak. Bu iki yarışma da kendi yaş grubunda olduğu için Emel açısından çok önemli. Amacımız, altın madalya alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Sporcumuz gayet başarılı. Akdeniz Oyunları için gayet iyi durumda. Rakipleriyle hemen hemen aynı duruma geldi. İnşallah yarışma zamanı daha iyi bir performans sergileyip rakiplerinin önüne geçerek şampiyon olacak."
     Fenerbahçe Kulübü sporcusu olan Emel Dereli, 2010 ve 2011 Balkan atletizm şampiyonalarında "Yıldızlar" kategorisinde altın madalya kazandı. 2011 Balkan Atletizm Şampiyonasında "Gençler" kategorisinde de altın madalya elde eden Dereli, mart ayında İspanyada düzenlenen Avrupa Atmalar Kış Kupasında "Bayanlar 23 Yaş Altı" kategorisinde birinci oldu.
    
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Milli atlet Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER