Milli atletlerden Olimpiyat öncesi Vali Altıparmaka

Milli atletlerden Olimpiyat öncesi Vali Altıparmaka ziyaret


ANTALYA (A.A) - Milli atlet Nimet Karakuş ve Milli Okçu Begül Löklüoğlu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmakı ziyaret etti.
     Vali Altıparmak, Londra Olimpiyatlarına katılacak milli atlet Nimet Karakuş, milli okçu Begül Löklüoğlu ve Okçuluk Federasyonu Antalya Temsilcisi Behiç Löklüoğlunu makamında kabul etti.
     Milli atletlere Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında göstermiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür eden Altıparmak, sporculardan 2012 Londra Olimpiyatlarında Antalyaya madalya ile dönmelerini istedi.
     Nimet Karakuş ise bir ülkeyi temsil etmenin oldukça ağır bir yük olduğunu, en önemli hedefinin ise 2012 Londra Olimpiyatlarına katılmak ve dereceye girmek olduğunu söyledi.
    
     -Kepez Belediye Başkanı Tütüncüye ziyaret-
    
     Milli atlet Nimet Karakuş, babası Bayram Karakuş ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye de nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamındaki kabulde Tütüncü, Karakuşu, Barselonada yapılan Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında gümüş madalya kazanmasından dolayı kutladı.
     Fenerbahçe Spor Kulübünün sporcusu olan milli atlete, 2012 Londra Olimpiyatlarında başarılar dileyen Başkan Tütüncü, İnanıyorum ki Nimet Karakuş, Barselonadaki başarısını Londrada da tekrarlayacak ve Türkiyeyi sevindirecektir dedi.
     Karakuşun Antalyalı bir yörük kızı olduğunu anımsatan Tütüncü, Karakuş ile gurur duyduklarını dile getirdi.
     Nimet Karakuş da 2012 Londra Olimpiyatlarına iddialı hazırlandığını ve göstereceği performansla kendisine destek verenleri mutlu edeceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Milli atletlerden Olimpiyat öncesi Vali Altıparmaka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER