Milli basketbolcu Fatih Solaka büyük ilgi...

Milli basketbolcu Fatih Solaka büyük ilgi... -Kayseride yaz spor okullarının açılış töreninde gösteri yapan Solak, genç sporcular için şapka ve forma imzaladı


KAYSERİ (A.A) - Sezonu Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirnede tamamlayan mili basketbolcu Fatih Solak, memleketi Kayseride düzenlenen yaz spor okulları açılış töreninde gösteri sunup, genç sporcular için şapka ve forma imzaladı.
     Kayseri Büyükşehir Belediyesince düzenlenen yaz spor oklularının açılışı dolayısıyla Kadir Has Kongre ve Spor Merkezide yapılan törene, Solak da katıldı.
     Potaya basket atarak gösteri sunan ve öğrencilerle maç yapan Solak, kendisine yoğun ilgi gösteren genç sporcular için şapka ve forma da imzaladı.
     Solak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserinin modern spor tesisleri bulunduğunu vurgulayarak, kentin erkek basketbol takımına da sahip olması gerektiğini söyledi.
     Gençlerin disiplinli ve çok çalıştıkları zaman hedeflerine ulaşabileceklerini dile getiren Solak, şunları kaydetti:
     Burada olduğum için çok mutluyum. Basketbola, 1998 yılında yaz spor okullarında başlamıştım. Bir ay boyunca çok çalıştım. İnşallah siz de bu dönemi çok iyi geçirirsiniz ve hedeflerinize ulaşırsınız. Boş zamanlarımda sizler için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler de inşallah sporcu olup, milli formayı gururla taşırsınız.
     Yaklaşık beş yıl daha basketbol oynamayı düşündüğünü vurgulayan Solak, Kayserinin erkek basketbol takımı olduğu zaman basketbol hayatını memleketinin takımında noktalamak istediğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Milli basketbolcu Fatih Solaka büyük ilgi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER