Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında -Elazığda bir bilgisayar dükkanının camının kaldırım taşıyla kırılıp iki dizüstü bilgisayarın çalındığı hırsızlık olayı, güvenlik kamerasınca kaydedildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda bir bilgisayar dükkanının camının kaldırım taşıyla kırılıp iki dizüstü bilgisayarın çalındığı hırsızlık olayı, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
     Gazi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bilgisayar ve malzemelerinin satışının yapıldığı dükkanın çalışanı Mehmet Sis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece 23.00 sıralarında iş yerini kapatıp, evlerine gittiklerini söyledi.
     Sabaha karşı kendisine telefon geldiğini ve iş yerine hırsız girdiğinin bilgisinin verildiğini anlatan Sis, bunun üzerine dükkana geldiğini ve buradaki güvenlik kameralarını incelediklerini kaydetti.
     Sis, Şahıs, sabah üzeri saat 04.00 gibi buralardan geçmiş, etrafı kontrol etmiş. Ondan sonra 04.30 gibi dükkanımızın etrafında bir iki tur attıktan sonra eline bir tane kaldırım taşı alıp dükkanımızın camına vurarak kırmış. Camın dışındaki parmaklıkların arasından iki tane diz üstü bilgisayarımızı alıp dükkanımızın yan tarafında bulunan garajdan kaçmış dedi. Polislerin görüntüleri incelediğini bildiren Sis, zanlının yakalanmasına çalışıldığını aktardı.
     Kamera kaydında, zanlının dükkanın camını kırması ve iki diz üstü bilgisayarı alarak kaçması görülüyor.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen/Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Hırsızlık anı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER