Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehirde

Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehirde -Avcı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni ziyaret etti


ESKİŞEHİR (A.A) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni makamında ziyaret etti.
     Büyükerşen, kabulünde, Avcının eğitimci, akademisyen olduğu için sanat yönünden bir hayli geniş olduğunu belirterek, Avcının geniş bir alana sahip olduğunu kaydetti.
     Avcı ile Anadolu Üniversitesinde beraber çalıştıklarını ifade eden Büyükerşen, şöyle konuştu:
     Eğitim konusunda pek çok kısıntının sayın Bakanımız tarafından aşılacağından en ufak şüphem yok. Avcının Milli Eğitim Bakanı olması Eskişehirliler için büyük bir şanstır. İsabetli bir atama olmuştur. Duyduğumda çok sevindim. Eğitim öğretim açısından reytingi çok yüksek şehirlerden biriyiz. Eğitim alanında Eskişehirin daha da yükseleceğini ümit ediyorum. Allah kendisine kolaylık versin.
     Avcı da Büyükerşenin özellikle eğitimle ilgili sorunların belirlenmesinde ve çözümlenmesinde katkılarının, önerilerinin ve eleştirilerinin olacağını umduğunu anlatarak, bunun işini biraz daha kolaylaştıracağını ümit ettiğini bildirdi.
     Ziyarette, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Milli Eğitim Bakanı Avcı, Eskişehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER